A pandémia után sajnos jelentősen szigorodott a szállodák kötbérezési gyakorlata, ezért annak, aki szállást is szeretne foglalni, érdemes igyekeznie a regisztrációval a 60. Közgazdász-vándorgyűlésre! A konferencián a részvételre egészen a rendezvény kezdetéig lehet regisztrálni, a szállások elérhetőségét viszont már csak néhány napig tudjuk garantálni a regisztrációs rendszerben.

A konferencián a részvételre – teljes vagy napijegyes regisztrációval – folyamatosan várjuk a jelentkezéseket. Emellett természetesen a továbbiakban is igyekszünk szállást biztosítani az érdeklődőknek az általunk megadott, kedvezményes árakon, ám ezt már csak a szállodák foglaltságának függvényében, egyedi lekérések alapján fogja tudni megtenni majd a szervező iroda.

A konferenciára jelentkezni – az elmúlt évekhez hasonlóan – egy on-line jelentkezési lap kitöltésével és a számlázási adatok pontos megadásával lehet. A plenáris és szekcióülések folyamatosan bővülő, szakmai programja a konferencia honlapján megtalálható. A foglalható szállásokról bővebb információ ide kattintva található. A részvételi díjakról és a regisztráció feltételeiről ezen a linken lehet bővebb információt találniEgyéni regisztrációhoz kérjük, kattintson ide!