Az üzemanyagárak várható alakulásáról és azoknak a logisztikai ágazatra gyakorolt hatásáról szervez szakmai rendezvényt a Magyar Közgazdasági Társaság Logisztikai Szakosztálya 2023. február 27-én, hétfőn 15 órától a Webexen és az MKT YouTube-csatornáján.

A rendezvény kezdetén Lajkó Ferenc logisztikai iparági szakértő, a DigiLog Consulting ügyvezetője, az MKT Logisztikai Szakosztályának elnöke mutatja be a 2023. évi Közúti Fuvarozási Árindexet, amely komplexen szemlélteti az iparágat döntően meghatározó költségtényezők alakulását, majd Horváth Ágnes, a MOL Csoport vezető közgazdásza, az MKT Gazdaságpolitikai és Gazdaságelméleti Szakosztályának elnökségi tagja tart előadást az üzemanyagpiac várható trendjeiről Lesznek-e az üzemanyagárak újra 480 alatt? címmel. Előadásában azt vizsgálja majd, hogy milyen tényezők állnak az Európa-szerte korábban nem látott magasságokba emelkedett üzemanyagárak mögött, és mikor várható komolyabb korrekció a piacon.

A rendezvény megtekintéséhez szükséges információk:
YouTube-link: https://www.youtube.com/@magyarkozgazdasagitarsasag
Webex-link: https://magyarkozgazdasagitarsasag.my.webex.com/magyarkozgazdasagitarsasag.my/j.php?MTID=ma4da7a93a1cc8b2c8ba9abd39be9bd83
Meeting number: 2377 333 5461
Password: Benzinar2023

A rendezvényt élőben streameljük az MKT YouTube-csatornáján.

Naptáramhoz adom: OutlookGoogle Calendar