A platformalapú foglalkoztatás szabályozásának dilemmái – a folyamatban lévő uniós jogalkotás példája. Ezzel a címmel szervez online szakmai kerekasztal-beszélgetést a Magyar Közgazdasági Társaság Munkaügyi Szakosztálya 2023. március 2-án, csütörtökön 14 órától a Webexen és az MKT YouTube-csatornáján.

A rendezvény előadói: Berde Éva, a Széchenyi István Egyetem egyetemi tanára (Platform versus megosztásos gazdaság. Munkavégzés platformok közvetítésével); Gyulavári Tamás, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem egyetemi tanára (A platformalapú munkavégzés szabályozásának dilemmái – nemzetközi példák); Antóni Rita, a Gazdaságfejlesztési Minisztérium Foglalkoztatáspolitikáért Felelős Államtitkárságának jogi szakértője (Uniós irányelv javaslat a platformalapú munkavégzés feltételeinek javítására – betekintés a brüsszeli folyamatokba). Felkért hozzászóló: Tajta Ákos, a Wolt közép-európai regionális igazgatója.. Az ülést Nagy Katalin, Magyarország EU melletti Állandó Képviseletének volt tanácsosa, a Socfactor Consulting Tanácsadó Bt. ügyvezetője, az MKT Munkaügyi Szakosztályának elnökségi tagja vezeti.

A rendezvény megtekintéséhez szükséges információk:
YouTube-link: https://www.youtube.com/@magyarkozgazdasagitarsasag
Webex-link: https://magyarkozgazdasagitarsasag.my.webex.com/magyarkozgazdasagitarsasag.my/j.php?MTID=m593db48ad7622b3a2452d61c8ec1c7e9
Meeting number: 2377 337 4319
Password: Platform2023

A rendezvényt élőben streameljük az MKT YouTube-csatornáján.

Naptáramhoz adom: OutlookGoogle Calendar