A Becton Dickinson orvostechnikai műszergyártó vállalat környei gyáregységébe szervez angol nyelvű autóbuszos látogatást a Magyar Közgazdasági Társaság Ipari és Vállalkozási Szakosztálya 2023. március 31-én, pénteken.

Az autóbusz a tervek szerint 8 óra 30 perckor indul a Hősök teréről (az indulás pontos részleteiről értesítést küldünk a jelentkezőknek). 10 órától a cég ügyvezető igazgatója, Vecsernyés Csaba ad angol nyelven tájékoztatót ad a vállalat hazai és globális működésének aktuális kérdéseiről, a többi között olyan témákról, mint a képzett, minőségi munkaerő elérhetősége a munkaerőpiacon; a digitalizációval és automatizálással kapcsolatos stratégiai feladatok; a fenntarthatósággal és az energiahatékonysággal kapcsolatos kihívások. Ezt követően a résztvevők két csoportban megtekinthetik a gyáregység fecskendőgyártó és biotechnológiai üzemeit. Az ebéd 13 órától az üzemi étkezdében lesz – önköltséges módon. Várható visszaérkezés Budapestre 16 óra körül.

A szakmai úton a részvétel előzetes regisztrációhoz között. Kérjük, hogy az érdeklődők a részvételi szándékukat szíveskedjenek mielőbb jelezni az office.mkt@t-online.hu címen! Jelentkezéseket az autóbusz kapacitásáig tudunk csak fogadni.