Mesterséges intelligencián alapuló egészségügyi technológiák bizonyítékainak szintézise egészség-gazdaságtani elemzésekhez – ezzel a címmel szervez online konferenciát a Magyar Közgazdasági Társaság Egészség- és Egészségügy-gazdaságtani Szakosztálya 2023. április 5-én, szerdán 15 órától a Webexen és az MKT YouTube-csatornáján.

A rendezvény előadói: Péntek Márta, az Óbudai Egyetem Egészségügyi Közgazdaságtan Kutatóközpontjának egyetemi tanára, az MKT Egészség- és Egészségügy-gazdaságtani Szakosztályának elnöke és Gulácsi László egyetemi tanár,az Óbudai Egyetem tudományos rektorhelyettese (Mesterséges intelligencia: új lehetőségek és kihívások az egészségügyi közgazdaságtan számára); Tóth Barbara PhD-hallgató (Szisztematikus szakirodalmi elemzések automatizálása mesterséges intelligencia alkalmazásával); Zrubka Zsombor, az Óbudai Egyetem Egészségügyi Közgazdaságtan Kutatóközpontjának vezetője (A mesterséges intelligencián alapuló vizsgálatok közlésének irányelvei) és Hölgyesi Áron PhD-hallgató (Gyermekkori cukorbetegségben végzett mesterséges intelligencia alapú vizsgálatok minőségi értékelése).

A rendezvény egyúttal az MKT Egészség- és Egészségügy-gazdaságtani Szakosztályának tisztújító rendezvénye is lesz. A tisztújítás szavazólapját egy héttel a rendezvény előtt e-mailen küldjük el a szakosztály szavazásra jogosult – tagdíjhátralékkal nem rendelkező – tagjainak.

A rendezvény megtekintéséhez szükséges információk:
YouTube-link: https://www.youtube.com/@magyarkozgazdasagitarsasag
Webex-link: https://magyarkozgazdasagitarsasag.my.webex.com/magyarkozgazdasagitarsasag.my/j.php?MTID=m7745a6f5d74da5a3f8658e7b8af89b27
Meeting number: 2369 701 8099
Password: Health2023

A rendezvényt élőben streameljük a YouTube-on.

Naptáramhoz adom: OutlookGoogle Calendar