Az egészségipari innovációs ökoszisztémáról készített felmérést 10 ország 215 egészségipari startupjának üzleti eredményei és több mint 200 szakember visszajelzései alapján az EIT Health InnoStars. A kutatás eredményeiről és magyarországi vonatkozásairól szervez online kerekasztal-beszélgetést a Magyar Közgazdasági Társaság Informatikai Szakosztálya 2023. június 13-án, kedden 14 órától a Webexen és az MKT YouTube-csatornáján.

A rendezvény kezdetén – a tanulmány társszerzőjeként – Pongrácz Ferenc, az EIT Health InnoStars regionális igazgatója, az MKT Informatikai Szakosztályának elnöke, az országos elnökség tagja foglalja össze a kutatás főbb tanulságait, majd egy kerekasztal-beszélgetés keretében Csath Magdolna, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem egyetemi tanára, az MKT Innovációs Szakosztályának alelnöke; Gulácsi László egyetemi tanár, az Óbudai Egyetem tudományos rektorhelyettese, az Innováció Menedzsment Doktori Iskola vezetője, az MKT Egészség- és Egészségügy-gazdaságtani Szakosztályának elnökségi tagja; valamint Kuthy Antal, az E-Group alapító-vezérigazgatója, az MKT Informatikai Szakosztályának elnökségi tagja osztja meg gondolatait a témában a nézőkkel.

A rendezvény megtekintéséhez szükséges információk:
YouTube-link: https://www.youtube.com/@magyarkozgazdasagitarsasag
Webex-link: https://magyarkozgazdasagitarsasag.my.webex.com/magyarkozgazdasagitarsasag.my/j.php?MTID=m2158b4c92b54b8f2dee346837f089394
Meeting number: 2369 586 1259
Password: HealthInnova2023

A rendezvényt élőben streameljük az MKT YouTube-csatornáján.

Naptáramhoz adom: OutlookGoogle Calendar