Az MI és a mesterségek – ezzel a címmel szervez online kerekasztal-beszélgetést a mesterséges intelligencia várható foglalkoztatási hatásairól a Magyar Közgazdasági Társaság Munkaügyi Szakosztálya 2023. június 15-én, csütörtökön 14 órától a Webexen és az MKT YouTube-csatornáján.

A rendezvény bevezető előadását Debreczeni Eszter, a PHI Institute for Augmented Intelligence nemzetközi HR-, szervezetfejlesztési és mesterségesintelligencia-szakértője tartja. Felkért hozzászólók: Csath Magdolna, az MTA doktora, a Nemzeti Versenyképességi Tanács korábbi tagja, az MKT Innovációs Szakosztályának alelnöke; Artner Annamária, az ELKH Közgazdaság- és Regionális Tudományi Kutatóközpont Világgazdasági Intézetének tudományos főmunkatársa, az MKT Munkaügyi Szakosztályának elnökségi tagja és Boda György, a BCE emeritus docense, a Boda & Partners Kft. managing partnere, az MKT Munkaügyi Szakosztályának elnökségi tagja. Moderátor: Lakatos Miklós, a KSH ny. szakmai főtanácsadója.

A rendezvény megtekintéséhez szükséges információk:
YouTube-link: https://www.youtube.com/@magyarkozgazdasagitarsasag
Webex-link: https://magyarkozgazdasagitarsasag.my.webex.com/magyarkozgazdasagitarsasag.my/j.php?MTID=m202c6c8be6ee0ae3a2c94600c1c6eb04
Meeting number: 2370 329 5553
Password: Artificial2023

A rendezvényt élőben streameljük az MKT YouTube-csatornáján.

Naptáramhoz adom: OutlookGoogle Calendar