A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) Fenntarthatósági jelentésének publikálása apropóján szervez online szakmai konferenciát a Magyar Közgazdasági Társaság (MKT) Fenntarthatósági Szakosztálya 2023. május 17-én, szerdán 10 órától a Webexen és az MKT YouTube-csatornáján.

A rendezvény kezdetén Szalay Rita ügyvéd, a Réti, Várszegi és Társai Ügyvédi Iroda tagja ismerteti a tőzsde fenntarthatósági jelentésének főbb megállapításait, majd Kandrács Csaba, a Magyar Nemzeti Bank alelnöke, a szakosztály elnökségi tagja ad összefoglalót a 2022. év eredményeiről Zöld pénzügyek krízisek idején címmel. A két bevezetőt egy kerekasztal-beszélgetés követi Pál Gábor, a CÉH vezérigazgató-helyettese; Csorbai Hajnalka, az OPTEN stratégiai igazgatója; Lukács Ákos, az Ernst&Young partnere és Kozma András, a Credit Management Group vezérigazgatója részvételével. A résztvevőket Végh Richárd, a BÉT vezérigazgatója, az MKT Fenntarthatósági Szakosztályának elnöke köszönti.

A rendezvény egyúttal az MKT Fenntarthatósági Szakosztályának tisztújító rendezvénye is lesz. A tisztújítás szavazólapját e-mailen küldjük el a szakosztály szavazásra jogosult – tagdíjhátralékkal nem rendelkező – tagjainak.

A rendezvény megtekintéséhez szükséges információk:
YouTube-link: https://www.youtube.com/@magyarkozgazdasagitarsasag
Webex-link: https://magyarkozgazdasagitarsasag.my.webex.com/magyarkozgazdasagitarsasag.my/j.php?MTID=m616b830d77515b547ccf2b2106bb0d69
Meeting number: 2370 608 9220
Password: Sustain2023

A rendezvényt élőben streameljük az MKT YouTube-csatornáján.

Naptáramhoz adom: OutlookGoogle Calendar