Az energiahiány okozta stagflációs kockázatokat tárgyalja az 5. Budapesti Közpénzügyi Szeminárium, amelyet a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE), a Pénzügyminisztérium, valamint a Magyar Közgazdasági Társaság Államháztartási és Pénzügyi Szakosztályai szerveznek jelenléti formában 2023. május 18-án, csütörtökön 9 óra 30 perctől az NKE Ludovika Főépületének (1082 Budapest, Ludovika tér 2.) Széchenyi dísztermében.

Az angol nyelvű konferencia előadói között ott lesz Larry Randall Wray, a Bard College professzora; Jürgen Jerger, a Regensburgi Egyetem professzora; Kolozsi Pál Péter, a Magyar Nemzeti Bank igazgatója, az MKT Pénzügyi Szakosztályának elnöke; Darvas Zsolt, a Bruegel Intézet szenior kutatója és Kutasi Gábor, az NKE Gazdaság és Versenyképesség Kutatóintézetének intézetvezetője, az MKT Államháztartási Szakosztályának elnökségi tagja is.

A rendezvény részletes programja ide kattintva letölthető.

A konferencián a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A szervezők kérik az érdeklődőket, hogy a részvételi szándékukat szíveskedjenek ezen a linken előzetesen jelezni!