Lehetőségek és kihívások a munkaerő, a digitalizáció és a fenntarthatóság területén – ezzel a címmel számol be a Becton Dickinson Hungary élén eltöltött 14 évének szakmai tapasztalatairól – a Magyar Közgazdasági Társaság Ipari és Vállalkozási Szakosztályának meghívására – Vecsernyés Csaba, a Becton Dickinson Hungary volt ügyvezetője 2023. május 24-én, szerdán 17 órától a Budapesti Corvinus Egyetem főépületének (1093 Budapest, Fővám tér 8.) e3006-os tárgyalójában és a Teams alkalmazásban.

A rendezvényhez kapcsolódóan, online formában tartja meg tisztújítását az MKT Ipari és Vállalkozási Szakosztálya. Az elektronikus szavazólapot e-mailen küldjük el a szakosztály szavazásra jogosult tagjainak.

Az előadás figyelemmel követhető lesz a Misrosoft Teams alkalmazásban is, ezen a linken. (Értekezlet-azonosító: 342 702 590 974; hitelesítő kód: sic45Z)

A rendezvényen a részvétel ingyenes, de a személyes részvétel a terem befogadóképességére tekintettel előzetes regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy az érdeklődők a részvételi szándékukat szíveskedjenek előzetesen jelezni az mkozma.corvinus@gmail.com címen.