Sikeresen zárult pénteken Egerben a 61. Közgazdász-vándorgyűlés: a helyszínen a két nap alatt két plenáris ülés és 16 szekció keretében csaknem 700 szakember hallgatta meg a gazdaság aktualitásairól szóló előadásokat és kerekasztal-beszélgetéseket. Az előzetesen rögzített szekciókkal együtt mintegy 150 előadó osztotta meg gondolatait a vándorgyűlés közönségével. Komoly volt az érdeklődés az interneten is: hétfő reggelig már több mint 14 ezren tekintették meg a konferencia videóit az MKT YouTube-csatornáján, és mintegy 600-an már a panelekről készült podcastjainkba is belehallgattak.
A 61. Közgazdász-vándorgyűlés helyszíni és előre rögzített tematikus szekciói iránt számottevő érdeklődést mutatott a sajtó, sőt, idén kiemelt volt a nemzetközi sajtó figyelme is: még a Nasdaq honlapján is hír volt a konferencia…
Az érdeklődők mindkét plenáris ülés, mind a 16 helyszíni és mind a 9 előre rögzített szekció felvételét már visszanézhetik a konferencia honlapján. Ugyanitt – és podcast-csatornánkon – elérhetik az egyes panelekből készült podcastjainkat is, és megtalálják az előadóink prezentációit is.
A konferenciáról mintegy 230 fényképet töltöttünk fel a közösségi oldalakra, és e galériákat elérhetővé tettük a konferencia honlapjának Fotók menüpontja alatt.
A 61. Közgazdász-vándorgyűlésről szóló sajtóbeszámolók gyűjteménye a honlap Sajtó menüpontja alatt érhető el.
Zárszavában az MKT elnöke, Pleschinger Gyula bejelentette, hogy a következő, 62. Közgazdász-vándorgyűlést 2024. szeptember 5-6-án Nyíregyházán rendezi meg a Magyar Közgazdasági Társaság.