A magyarországi kkv-k innovációs együttműködési gyakorlata – kényszer vagy lehetőség? Ezzel a címmel szervez online szakmai rendezvényt a Magyar Közgazdasági Társaság Innovációs Szakosztálya 2023. november 15-én, szerdán 15 órától a Webexen és az MKT YouTube-csatornáján.

A rendezvényen Horváth Klaudia PhD-jelölt, a szakosztály titkára mutatja be a kooperatív doktori program keretében végzett, a kkv-k innovációs együttműködéseit feltáró kutatási eredményeit. A bevezető előadást követő kerekasztal-beszélgetés résztvevői: Fehérvölgyi Beáta, a Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Karának dékánja, az Innovációmenedzsment Tanszék tanszékvezető egyetemi docense; Ábrahám László, a Sensirion Hungary Kft. ügyvezetője; Szerb László, a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karának egyetemi tanára, a Regionális Politika és Gazdaságtan doktori iskola vezetője és Simon Attila, a Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. vezérigazgatója. A beszélgetés moderátora Csath Magdolna, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem kutatóprofesszora, az MKT Innovációs Szakosztályának alelnöke.

A rendezvény megtekintéséhez szükséges információk:
YouTube-link: https://www.youtube.com/@magyarkozgazdasagitarsasag
Webex-link: https://magyarkozgazdasagitarsasag.my.webex.com/magyarkozgazdasagitarsasag.my/j.php?MTID=m405c3b7446533d44a5eecc82618ff4f8
Meeting number: 2364 274 8233
Password: Kkvinnov2023

Naptáramhoz adom: OutlookGoogle Calendar