Csáfor Hajnalkát, az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem oktatási rektorhelyettesét választotta elnökévé csütörtökön a Magyar Közgazdasági Társaság Heves Megyei Szervezete. A megyei szervezet eddigi elnökét, Csontos Sándort tiszteletbeli elnökké választották a tagok.

A szavazó tagok döntése értelmében az MKT Heves Megyei Szervezetének titkári posztját továbbra is Soós Gabriella, az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar Közgazdaságtan és Statisztika Tanszékének egyetemi adjunktusa, Budapesti Gazdasági Egyetem Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar Kereskedelem Tanszékének tudományos munkatársa, az MKT országos elnökségének tagja töltheti be.

Egy változás volt a megyei szervezet elnökségi tagjainak sorában: Szántósi Rafael helyett a következő három évben – ifjúsági titkárként – Gyurkó Ádám, az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem adjunktusa erősíti az elnökséget, melynek további tagjai: Aranyosi Tibor, a Védelmi Beszerzési Ügynökség Zrt. igazgatója; Asztalos Gábor, a Magyar Államkincstár Heves Vármegyei Igazgatóságának osztályvezetője; Bársony Károly, a Kontra-Pech Bt. tulajdonosa, pénzügyi vezetője; valamint Nagy Imre, az Experia Nova Kft. ügyvezetője.

A megújult elnökség valamennyi tagjának gratulálunk, munkájukhoz sok sikert kívánunk!