Az Európa Kulturális Fővárosa program tapasztalatainak, eredményeinek megismerésére szervez autóbuszos szakmai látogatást 2023. november 2-án, csütörtökön Veszprémbe a Magyar Közgazdasági Társaság Európai Uniós Szakosztálya.

Indulás reggel 8 órakor a Népligetből, a Planetárium parkolójából. A résztvevőket 10 órakor Porga Gyula, Veszprém polgármestere köszönti majd az Acticity Mozgás és Táncművészeti Központban, ahol Mike Friderika, a VEB 2023 Zrt. programfejlesztésért felelős igazgatója és Lamos Péter, a Veszprém 2030 Műszaki Infrastruktúra Fejlesztő Kft. ügyvezetője ad áttekintést a programsorozatról és az ahhoz kapcsolódó beruházásokról. A tájékoztatót és az épület bejárását követően lehetőséget biztosítunk egy gyors a la carte ebédre az Acticity Központban található Barátfüle étteremben. Délután 13 órától Szántó Viktória programigazgató mutatja be a résztvevőknek a FOTON Audiovizuális Centrumot. Visszaindulás Budapestre 15 óra körül.

A rendezvényen a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Jelentkezni az office.mkt@t-online.hu címen lehet. Regisztrációkat csak korlátozott számban tudunk fogadni, ezért kérjük, hogy csak azok jelentkezzenek, akik biztosan részt is tudnak venni a programon.

(Fotó: https://csodalatosbalaton.hu/)