Compliance a kkv-szektorban – ezzel a címmel szervez nemzetközi konferenciát a Magyar Közgazdasági Társaság Fejlődésgazdaságtani, valamint Kelet-közép-európai Szakosztályaival együttműködésben a Nemzetközi Magánvállalkozói Központ (CIPE) és a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara 2023. november 22-én, szerdán 10 órától a Budapesti Corvinus Egyetem főépületének (1093 Budapest, Fővám tér 8.) alagsori Corvinus Faculty Clubjában.

A konferencia célja, hogy összehozza a közép-kelet-európai régió – a V4-es országok, a Nyugat-Balkán, Románia, Bulgária – kutatóit a kkv-szerktor szervezeti kultúrájának fejlesztése érdekében. A konferencia elsősorban a compliance, az ezzel kapcsolatos jogalkotás kérdéseire, a cégeken belüli etikai normák felállítását és kialakítását, az etikai problémák kezelését érintő kihívásokra és a fenntarthatósággal kapcsolatos attitűdök elemzésére fókuszál.

A konferencia előadói között ott lesz többek között Balog Ádám, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara alelnöke, az MKT Kelet-közép-európai Szakosztályának elnöke; Trautmann László, az MKT Fejlődésgazdaságtani Szakosztályának elnöke; Bíró Ferenc, az Integritás Hatóság elnöke; Tomasz Németh, a Richter Gedeon Polska ügyvezető igazgatója; Martin Sasinek, a Mercedes Benz Slovakia jogi és compliance igazgatója vagy éppen Martin József Péter, a Transparency International Magyarország ügyvezető igazgatója.

A rendezvény meghívója és részletes programja ide kattintva érhető el.

A konferencián a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a
https://forms.gle/46bY6EmBKXb4iMdG6 linken elérhető űrlapon lehet.