A magyar iparpolitika az Európai Unióban – ezzel a címmel szervez szakmai kerekasztal-beszélgetést a Magyar Közgazdasági Társaság Ipari és Vállalkozási Szakosztálya 2024. február 6-án, kedden 15 órától a Webexen és az MKT YouTube-csatornáján. A rendezvény ahhoz az egy éven át tartó konferenciasorozathoz kapcsolódik, amelynek keretében az MKT szakosztályai szakterületenként áttekintik hazánk két évtizedes uniós tagságának tapasztalatait, eredményeit.

A rendezvény bevezető előadását Voszka Éva egyetemi tanár, az MTA levelező tagja tartja. A bevezetőt követő kerekasztal-beszélgetés részvevői: Poroszlai Csaba, az EGIS Gyógyszergyár Zrt. vezérigazgatója; Sinkó Ottó, a Videoton Holding Zrt. vezérigazgatója és Tibor Dávid, a Masterplast Nyrt. elnök-vezérigazgatója. A beszélgetést Babarczy Balázs, a Syreon Kutató Intézet Kft. vezető kutatója, az MKT Ipari és Vállalkozási Szakosztályának titkára. A résztvevőket Kozma Miklós egyetemi docens, a Budapesti Corvinus Egyetem MBA-programigazgatója, a szakosztály elnöke köszönti.

A rendezvény megtekintéséhez szükséges információk:
YouTube-link: https://www.youtube.com/@magyarkozgazdasagitarsasag
Webex-link: https://magyarkozgazdasagitarsasag.my.webex.com/magyarkozgazdasagitarsasag.my/j.php?MTID=mc885aba02608d8ac0ee4dacb29862004
Meeting number: 2368 074 3366
Password: Iparpolicy2024

Naptáramhoz adom: OutlookGoogle Calendar