A KELER alapításának 30. évfordulója alkalmából szervez szakmai rendezvényt a Magyar Közgazdasági Társaság Pénzügyi Szakosztálya és a Magyar Nemzeti Bank 2024. február 13-án, kedden 14 órától az MNB Lámfalussy Sándor konferenciaközpontjában (1013 Budapest, Krisztina körút 55.) és az MNB YouTube-csatornáján.

A magyarországi pénz- és tőkepiaci infrastruktúra működésének kulcsfontosságú intézménye elmúlt három évtizedét és a folyamatban lévő fejlesztéseit Horváth Gábor, a KELER Központi Értéktár Zrt. vezérigazgatója mutatja be. A bevezető előadást követő panelbeszélgetés résztvevői – Horváth Gábor mellett – Körmöczi Dániel, a Budapesti Értéktőzsde Zrt. vezérigazgatói tanácsadója; Liu Wei-Wei, a Deutsche Bank AG Magyarországi Fióktelepének letétkezelési üzletágvezetője és Paczolay Tamás, az Államadósság Kezelő Központ főosztályvezetője lesznek. A beszélgetés moderátora Luspay Miklós, a Magyar Nemzeti Bank pénzügyi infrastruktúrákért és pénzforgalomért felelős igazgatója. A résztvevőket Kolozsi Pál Péter, az MKT Pénzügyi Szakosztályának elnöke, az MNB jegybanki eszköztárért, devizatartalékért és kockázatkezelésért felelős igazgatója köszönti.

A rendezvény az MNB YouTube-csatornáján, élőben követhető lesz.

A rendezvényen a személyes részvétel a terem befogadóképességére tekintettel szigorúan előzetes regisztrációhoz kötött. A szervezők kérik, hogy az érdeklődők a regisztrációs szándékukat szíveskedjenek legkésőbb február 12-én, hétfőn délig előzetesen jelezni a https://mnbpoll.mnb.hu/Survey.aspx?surveyid=246514020&lng=hu-HU linken elérhető regisztrációs űrlapon.

Naptáramhoz adom: OutlookGoogle Calendar