Mit jelentett az EU-csatlakozás a hazai logisztikai iparágnak? Ezzel a címmel szervez online kerekasztal-beszélgetést – a Magyar Közgazdasági Társaság két évtizedes EU-tagságunk eredményeit, tapasztalatait értékelő rendezvénysorozatához kapcsolódva – az MKT Logisztikai Szakosztálya 2024. május 14-én, kedden 10 órától a Webexen és az MKT YouTube-csatornáján.

Mit várt, mit nyert és mit veszített a hazai logisztikai iparág az EU-csatlakozással? A kerekasztal beszélgetésen a közúti-, vasúti árufuvarozás és a raktárlogisztika területének szakemberei vesznek részt, akik közösen elemzik az iparágat ért piaci hatásokat, a költségek és a technológia változásait, és kitérnek a szabályozó környezetre is.

A beszélgetés résztvevői: Lajkó Ferenc iparági szakértő, a DigiLog Consulting ügyvezető igazgatója, az MKT Logisztikai Szakosztályának elnöke; Márta Gábor, a Rail Cargo Logistics Hungaria ügyvezető igazgatója; valamint Pamucsi Tamás Viktor, a Masped Logisztika Kft. logisztikai igazgatója. A beszélgetést Kerényi Gyöngyvér kontrollingszakértő, a Smart Controlling Kft. ügyvezetője, az MKT Logisztikai Szakosztályának elnökségi tagja moderálja.

A rendezvény megtekintéséhez szükséges információk:
YouTube-link: https://www.youtube.com/@magyarkozgazdasagitarsasag
Webex-link: https://magyarkozgazdasagitarsasag.my.webex.com/magyarkozgazdasagitarsasag.my/j.php?MTID=m236ff19242b73d5516f93c2a6ea01813
Meeting number: 2371 115 3186
Password: EUlogist2024

Naptáramhoz adom: OutlookGoogle Calendar