Lehetőség és valóság: a magyar gazdaság útja az EU-tagság első két évtizedében. Ezzel a címmel szervez online kerekasztal-beszélgetést – a Magyar Közgazdasági Társaság (MKT) két évtizedes EU-tagságunk eredményeit, tapasztalatait értékelő rendezvénysorozatához kapcsolódva – az MKT Gazdaságelméleti és Gazdaságpolitikai Szakosztálya 2024. június 13-án, csütörtökön 14 órától a Webexen és az MKT YouTube-csatornáján.

A beszélgetés résztvevői: Madár István, a Portfolio.hu vezető makrogazdasági elemzője, az MKT elnökségi tagja; Török Zoltán, a Raiffeisen Bank vezető közgazdásza; Oblath Gábor egyetemi tanár, a Kopint-Tárki Zrt. tudományos főmunkatársa és Kónya István egyetemi tanár, a Corvinus Doktori Iskolák Közgazdasági Intézetének dékánja, a Gazdaságelméleti és Gazdaságpolitikai Szakosztály elnökségi tagja. A beszélgetést Halmai Péter Széchenyi-díjas akadémikus, az MKT Gazdaságelméleti és Gazdaságpolitikai Szakosztályának elnöke vezeti.

A rendezvény megtekintéséhez szükséges információk:
YouTube-link: https://www.youtube.com/@magyarkozgazdasagitarsasag
Webex-link: https://magyarkozgazdasagitarsasag.my.webex.com/magyarkozgazdasagitarsasag.my/j.php?MTID=m2a672dbf971035c5ff68246b6480086e
Meeting number: 2376 854 8643
Password: EU20gazdpol

Naptáramhoz adom: OutlookGoogle Calendar