A Magyar Közgazdasági Társaság főtitkára, Hegedüs Éva, a Gránit Bank elnök-vezérigazgatója vehette át idén az „EY Az Év Üzletembere” díjat, így hazánkat ő képviseli majd 2025-ben Monte Carlóban, a World Entrepreneur of the Year globális döntőjében.

Az EY Az Év Üzletembere Díj Magyarországon már két évtizede ismeri el azokat a kiemelkedő teljesítményt felmutató vezetőket, akik választ adnak a gazdasági kihívásokra, és innovatív megoldásaikkal az üzleti eredmények mellett aktívak a társadalmi felelősségvállalás területén is.

„A program olyan üzletembereket ismer el, akik nem csak saját sikereikért dolgoznak, hanem formálják a jövő gazdaságát és társadalmát is. Az ő példájuk a biztosíték arra, hogy kockázatvállalással, kitartással és folyamatos innovációval bármi elérhető” – hangsúlyozta a szerdai díjátadón Vékási Tamás, az EY Magyarország vezérigazgatója.

A független bírálóbizottság döntse alapján Hegedüs Éva, a Gránit Bank Zrt. társalapítója és elnök-vezérigazgatója – az MKT főtitkára – képviselheti Magyarországot a World Entrepreneur of the Year globális döntőjében.

A rangos elismeréshez szeretettel gratulálunk főtitkárunknak!