A Magyar Nemzeti Bank 2023. évi Növekedési jelentésének bemutatója kapcsán szerveznek szakmai rendezvényt az MNB-vel közösen a Magyar Közgazdasági Társaság Versenyképességi, Gazdaságpolitikai és Gazdaságelméleti, illetve Innovációs Szakosztályai 2023. június 14-én, szerdán 10 órától az MNB Budai Központjának (1013 Budapest, Krisztina krt. 55.) Lámfalussy Konferenciatermében és az MNB YouTube-csatornáján.

A rendezvény kezdetén az érdeklődőket Virág Barnabás, a Magyar Nemzeti Bank alelnöke, az MKT Versenyképességi Szakosztályának elnökségi tagja köszönti. Az MNB Növekedési jelentését Balatoni András, az MNB közgazdasági előrejelzésért és elemzésért felelős igazgatója, az MKT Gazdaságpolitikai és Gazdaságelméleti Szakosztályának elnökségi tagja mutatja be. Az ezt követő panelbeszélgetés résztvevői: Peták István, az Oncompass Medicince alapító vezérigazgatója; Charaf Hassan, a BME Villamosmérnöki és Informatikai Karának dékánja; Csuhaj-Varjú Imre, az MNB elnöki főtanácsadója és Jóföldi Endre, a Precognox Informatikai Kft. ügyvezetője lesznek A beszélgetést Baksay Gergely, a Magyar Nemzeti Bank főközgazdásza, az MKT Versenyképességi Szakosztályának elnöke, az országos elnökség tagja moderálja.

A rendezvény élőben követhető lesz a Magyar Nemzeti Bank YouTube-csatornáján, ezen a linken.

A rendezvényen a személyes részvétel – a terem befogadóképességére tekintettel – szigorúan előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztrálni 2023. június 13-án, kedden 16 óráig lehet ezen a linken.