A 2024-es költségvetés tervezéséről és a közkiadások hatékonyságának felülvizsgálatáról szervez szakmai rendezvényt a Magyar Közgazdasági Társaság Államháztartási Szakosztálya 2023. szeptember 8-án, pénteken 14 órától a Pénzügyminisztérium (1051 Budapest, József nádor tér 2-4.) nemzetközi tárgyalójában.

A rendezvény előadói: Banai Péter Benő, a Pénzügyminisztérium államháztartásért felelős államtitkára, az MKT Államháztartási Szakosztályának elnöke és Adorján Richárd, a Pénzügyminisztérium költségvetésért felelős helyettes államtitkára, a szakosztály elnökségi tagja. A rendezvény nem sajtónyilvános.

A rendezvényhez kapcsolódóan, online formában tartja meg tisztújítását az MKT Államháztartási Szakosztálya. A szavazólap linkjét e-mailen küldjük el a szakosztály szavazásra jogosult tagjainak.

A rendezvényen a részvétel – a terem befogadóképességére tekintettel – szigorúan előzetes regisztrációhoz kötött. Kérjük az érdeklődőket, hogy a részvételi szándékukat legkésőbb szeptember 7-én, csütörtökön délig szíveskedjenek jelezni a szakosztály titkárának, Plósz Dánielnek a plosz.daniel.mkt@gmail.com címen! Jelentkezéseket csak a terem kapacitásáig tudunk fogadni!