Autóbuszos gyárlátogatást szervez 2019. január 18-án, pénteken Budapestről a nyíregyházi LEGO- és Michelin-üzemekbe a Magyar Közgazdasági Társaság.

Délelőtt a LEGO nyíregyházi üzemében egy vezetett gyárlátogatást követően lehetőség lesz beszélgetni az üzem vezetőivel olyan kérdésekről, mint a munkaerőpiac helyzete, a szakképzés és a toborzás kihívásai Kelet-Magyarországon. Délután pedig a Michelin üzemével ismerkedhetnek meg a résztvevők: itt is egy vezetett gyárlátogatást követően egy szakmai beszélgetésre biztosítanak lehetőséget a nyíregyházi üzem vezetői.

Indulás Budapestről reggel 6.30-kor, várható visszaérkezés 19.00 óra körül.

A gyárlátogatáson a részvételt – az autóbusz befogadóképességére tekintettel – korlátozott számban, 2.000,- Ft plusz áfa (2.540,- Ft) útiköltség-hozzájárulás fejében tudjuk biztosítani. A hozzájárulás összegéről az MKT számlát állít ki a résztvevőknek.

Kérjük, hogy részvételi szándékát legkésőbb január 15-én, kedden délig szíveskedjék jelezni az office.mkt@t-online.hu címen nevének, MKT-s tagsági azonosítójának vagy számlázási címének, személyigazolvány-számának és cipőméretének megadásával – ez utóbbira azért van szükségünk, mert a Michelin üzemébe csak védőcípőben lehetséges a belépés.

A szakmai útra helyeket az autóbusz kapacitására tekintettel, a jelentkezések sorrendjében tudunk biztosítani!

Az autóbusz indulásával kapcsolatos, valamint az útiköltség-hozzájárulás átutalásához szükséges információkat a visszaigazoló e-mailünkben küldjük el a résztvevőknek.