Berta László, a Zalaco Zrt. vezérigazgatója maradt az MKT Zala Megyei Szervezetének elnöke a szerdán délben zárult, online formában megtartott tisztújítás során. A tagok ellenszavazat nélkül választották meg a megyei szervezet megújult elnökségét.

Berta László mellett „hosszabbított” a szervezet alelnöke, Csanádi Ágnes, a Pannon Egyetem Zalaegerszegi Gazdálkodási Kara Pénzügy és Gazdálkodás Tanszékének egyetemi docense is. A szavazó tagok egyhangúlag támogatták, hogy a Zala Megyei Szervezetének titkári tisztét a következő három évben Fejes Judit Katalin, a Pannon Egyetem Zalaegerszegi Gazdálkodási Kara Pénzügy és Gazdálkodás Tanszékének mesteroktatója töltse be.

Ugyancsak egyhangúlag választotta meg a tagság a megyei szervezet részben megújult elnökségét is. A szavazó tagok döntése értelmében az MKT Zala Megyei Szervezetének elnökségi tagjai a következő szakemberek lettek: Kámán János ügyvezető igazgató, Pylon-94 Gép- és Acélszerkezetgyártó Kft.; Cziráki László elnök-vezérigazgató, Délzalai Víz- és Csatornamű Zrt.; Vas László gazdasági igazgató, ZalaZONE Ipari Park Zrt.; Tófeji Edina ingatlanvagyon-gazdálkodási igazgató, Magyar Takarékbank Zrt.; Bauer Arnold ügyvezető igazgató, Zala-Müllex Kft.; valamint Müller-Pápai Zsuzsanna vezérigazgató, Hotel Carbona Zrt., stratégiai igazgató, Spirit Hotel Kft.

Az MKT Zala Megyei Szervezete most leköszönt elnökségi tagjainak köszönjük az eddigi munkájukat. A megválasztott, új elnökségnek gratulálunk, munkájukhoz sok sikert kívánunk!