Ázsia Európa felé tart – Magyarország geopolitikai előnyeinek kiaknázási lehetőségei – ezzel a címmel szerveznek szakmai konferenciát 2011. január 26-án, szerdán Budapesten, a Gundel Étterem Erzsébet királyné termében. A szakmai dialógus célja – összhangban a kormány Ázsia-stratégiájával –, hogy hatékony segítséget nyújtson az ázsiai-magyar gazdasági kapcsolatok további bővítéséhez. A konferencia programja és jelentkezési lapja letölthető a honlapunkról.

A konferencia keretében gyakorlott szakemberektől – cégvezetőktől, Ázsia-szakértőktől, a kormányzat és a kereskedelmi és diplomáciai kapcsolatokért felelős intézmények képviselőitől – kaphatnak a résztvevők naprakész és átfogó információkat az ázsiai piac jellemzőiről, üzleti hagyományairól, a magyar-ázsiai kapcsolatok eddigi eredményeiről, a jövőbeni célokról, a várható tendenciákról, valamint arról, hogy mit kell tenni az üzleti életben és a kormányzati intézkedések terén, hogy Magyarország lehessen Ázsia kapuja Európa felé.

A konferenciára a Magyar Közgazdasági Társaság tagjai kedvezményes részvételi díjjal regisztrálhatják magukat.

További információk a részletes programról, a részvételi feltételekről a rendezvény honlapján, a www.kezunkbenajovonk.hu címen találhatók, s ugyanitt lehet jelentkezni is.