Agrárfinanszírozás 2016 – ezzel a címmel szervez kerekasztal-beszélgetést a Magyar Közgazdasági Társaság Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakosztálya 2016. április 11-én, hétfőn 15 órától az MKT közösségi terében, az Eiffel Palace Irodaház (1055 Budapest Bajcsy Zsilinszky u. 78.) I. emeletén.

Rövid bevezető előadásokat tartanak: Éder Tamás (Az élelmiszer-gazdaság fejlesztését szolgáló uniós források alakulása), Kapronczai István (A magyar agrárfinanszírozás strukturális változásai, valamint a felsőfokú magyar agrárszakképzés helyzete a Kárpát-medencében), Péter Mihály (A földforgalom és a hozzá kapcsolódó finanszírozási lehetőségek tapasztalatai), Vajda László (Az uniós bővítés várható hatásai a magyar agráriumra, az uniós támogatások várható hosszútávú alakulása), valamint Zöldréti Attila (A finanszírozás és az integráció).

Kérjük, hogy a részvételi szándékát a terem befogadóképességére tekintettel szíveskedjék mielőbb jelezni az office.mkt@t-online.hu e-mail-címen. Jelentkezéseket a beérkezésük sorrendjében tudunk fogadni!