A hazai kkv-szektor versenyképességi és fenntarthatósági kihívásai – ezzel a címmel szervez szakmai konferenciát a Magyar Közgazdasági Társaság Felelős Vállalatirányítás Szakosztálya 2016. április 22-én, pénteken 10 órától a Budapesti Gazdasági Egyetem közösségi terében (Budapest V. kerület, Bihari u. 5. – a Markó utca sarkán).

A konferencia előadói: Szerb László egyetemi tanár, Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar, Kvantitatív Menedzsment Intézet (A magyar kisvállalatok versenyképességének kompetencia alapú mérése és komplex vizsgálata); Ivanyos János címzetes főiskolai docens, Trusted Business Partners Kft., az MKT Felelős Vállalatirányítás Szakosztályának titkára (Fenntarthatósági kockázatok kezelése és a KKV szektor lehetőségei a globális értékláncban) és Doszpod Dénes ügyvezető, RiGoCon Tanácsadó Kft. (Hogyan támogatja az etikus és megfelelő értékesítés a fenntartható jövedelmezőséget?).

Az előadásokat követően Hiányzó kompetenciák a magyarországi KKV szektorban – nemzetközi projekttapasztalatok címmel egy interaktív panelbeszélgetést hallgathatnak meg a résztvevők.

A konferencián a részvétel ingyenes, ám előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztrálni ide kattintva lehet.