A Magyar Közgazdasági Társaság Nemzetközi Gazdaság Szakosztálya 2017. március 21-én, kedden 18 órától tartja tisztújító szakosztályi ülését a BGE Markó utcai épületének Lotz termében (Budapest V. kerület, Markó u. 29–31., II. emelet).

A tisztújító ülés keretében Galambos Tamás, a Hilal Central Europe Kft. ügyvezetője Kuvait – ahol (nekik) minden jár címmel tart szakmai előadást.

A tisztújító szakosztályi ülés határozatképességéhez az szükséges, hogy a szakosztály 2016-ban tagdíjat fiztetett tagjainak több mint a fele jelen legyen – a szakosztályi tagok közül azok szavazhatnak, akik a 2016. évi tagdíjukat befizették. Amennyiben az ülés kezdetekor nincs meg a határozatképesség, úgy az ugyanott, 18 óra 30 perctől megismételt ülés már a jelenlévők számától függetlenül határozatképes.

A szakosztály vezetése kéri, hogy a tagok az esetleges javaslataikat a szakosztály-elnökségi tagokra legkésőbb 2017. március 19-ig küldjék meg a Nyíri Iván és Szabó Péter által alkotott, szakosztályi jelölőbizottság részére a pszaboo@freemail.hu e-mail címre.

Kérjük, hogy az érdeklődők a részvételi szándékukat legkésőbb 2017. március 20-ig szíveskedjenek előzetesen jelezni az office.mkt@t-online.hu e-mail-címen.