Az iparág meghatározó szereplői adnak betekintést a fintech legfontosabb trendjeiről: a blockchain technológiák felhasználási területeiről, a kriptodevizákról, az AI – mesterséges intelligenciáról, az azonnali fizetésről, a PSD2 – nyitott bankolásról, a pán-európai fizetési rendszerekről a Privátbankár.hu és a Menedzsment Fórum Fintech Innovation 2018 konferenciáján, 2018. október 16-án, kedden 9 órától Budapesten, az A38 hajón. A rendezvényen az MKT tagjai ingyenesen vehetnek részt.

A konferencián előadást tart többek között Etienne Goosse, az Európai Fizetés Tanács ügyvezető igazgatója; Bartha Lajos, az MNB pénzügyi infrastruktúrákért és bankműveletekért felelős ügyvezető igazgatója; Czímer Balázs, a McKinsey & Company partnere; Balogh László, a Pénzügyminisztérium helyettes államtitkára; Hetényi Márk, az MKB vezérigazgató-helyettese; Országh Örs, a Blockchain Competence Center helyettes ügyvezetője; Barna Balázs, a Transferwise vezető fejlesztője; Böle Ferenc, az OTP Bank IT Projekt Menedzsment és Módszertani Igazgatóságának vezetője; Bíró Tamás, a Barion társalapítója és igazgatója; Remco Veenenberg, a W.UP nemzetközi sales evangelistája és sokan mások.

A konferencia részletes programja ide kattintva elérhető.

A tanácskozáson a részvételi díj 39.000,- Ft plusz áfa, de az MKT tagjainak a részvétel ingyenes. A kedvezmény igénybe vételéhez szükséges kódot e-mailben küldjük el tagjainknak.

Regisztrálni ide kattintva lehet.