A napokban a közszféra szereplői, a felsőoktatás és a tudományos szféra intézményei, szakmai szervezetek és vállalkozások részvételével megalakult Magyarországon a Blockchain-koalíció. A szervezet célja, hogy a kutatás-fejlesztés és a szolgáltatásfejlesztés területén nyújtott támogatással segítse elő azt, hogy Magyarország nemzetközileg is értékelhető pozíciót szerezzen e technológia alkalmazásában.

A Blockchain-koalíció céljairól szervez online kerekasztal-beszélgetést 2022. április 7-én, csütörtökön délelőtt 10 órától a Magyar Közgazdasági Társaság Fintech és Pénzügyi Kultúra Szakosztálya a Webexen és az MKT YouTube-csatornáján. A beszélgetés résztvevői: Fehér Péter, a Budapesti Corvinus Egyetem executive degree programokért és szakirányú továbbképzésekért felelős dékánja; Vajda Viktor európai üzleti szakjogász, blockchain- és digitalizációs szakértő, a Magyar Innovációs Szövetség szakértője és Urbán Viktor, a Digitális Jólét Program fintech és blockchain szakértője. A beszélgetést Pintér Éva, a BCE Informatikai Intézetének egyetemi docense, az MKT Fintech és Pénzügyi Kultúra Szakosztályának elnöke vezeti.

A rendezvény megtekintéséhez szükséges információk:
YouTube-link: https://www.youtube.com/channel/UCQn9xUBg0ybiPRfB2QM4QOA
Webex-link: https://magyarkozgazdasagitarsasag.my.webex.com/magyarkozgazdasagitarsasag.my/j.php?MTID=mb348f62e1409b0acee615be4929978e8
Meeting number: 2379 066 9749
Password: Blockchain2022

Naptáramhoz adom: Outlook ● Google Calendar