Az ösztönző állam – sikeres gazdasági újraindítás 2022. Ezzel a címmel szerveznek szakmai konferenciát – a Magyar Közgazdasági Társaság Fenntarthatósági Szakosztályával, az Állami Számvevőszékkel és a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarával együttműködésben – 2022. március 29-én, kedden 10 órától a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Ludovika Főépületének (1083 Budapest, Ludovika tér 2.) Széchenyi dísztermében.

A konferencia egyúttal a Báger Gusztáv és Parragh Bianka szerkesztésében megjelenő, Az ösztönző állam válságkezelése II. című tanulmánykötet bemutatója is egyben.

A rendezvény előadói között ott lesz többek között Kovács Árpád, a Költségvetési Tanács elnöke, az MKT örökös tiszteletbeli elnöke; Varga Mihály pénzügyminiszter; Máger Andrea, a nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter; Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke; Parragh László, az MKIK elnöke; Nagy Márton, a miniszterelnök gazdaságpolitikai főtanácsadója; György László, az Innovációs és Technológiai Minisztérium államtitkára; valamint Végh Richárd, a BÉT vezérigazgatója, az MKT Fenntarthatósági Szakosztályának elnöke.

A konferencia részletes programja ide kattintva érhető el.

A rendezvényen a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A szervezők kérik, hogy az érdeklődők a részvételi szándékukat mielőbb szíveskedjenek jelezni ezen a linken.

Kapcsolódó linkek:
A konferencia részletes programja
Regisztráció