A fenntartható munkaerőpiac dilemmája – ezzel a címmel szervez online szakmai konferenciát az MTA Emberi Erőforrás Gazdaságtana Bizottság Munkaügyi Kapcsolatok Albizottságával együttműködésben a Magyar Közgazdasági Társaság Munkaügyi Szakosztálya 2022. április 8-án, pénteken 13 órától a Webexen és az MKT YouTube-csatornáján.

A rendezvény bevezető előadását László Gyula, a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karának emeritus professzora tartja – a rendezvény témáját ugyanis László Gyulának és Sipos Norbertnek a Munkaügyi Szemlében megjelent vitaanyaga adja. Felkért hozzászólók: Rácz Zoltán, a Miskolci Egyetem ÁJK egyetemi docense; Nové Mária, a Linde Gáz Magyarország Zrt. HR-igazgatója; Harangozó Zsolt, a Miskolci Egyetem GTK egyetemi tanársegédje; Berke Gyula, a Pécsi Tudományegyetem ÁJK egyetemi docense; Kun Attila Sándor, a Károli Gáspár Református Egyetem ÁJK egyetemi tanára; Mészáros Melinda, a LIGA Szakszervezetek elnöke és Herczog László volt szociális és munkaügyi miniszter, a Pénzügykutató Zrt. munkatársa, az MKT Munkaügyi Szakosztályának elnökségi tagja. Moderátor: Mélypataki Gábor, a Miskolci Egyetem ÁJK Agrár- és Munkajogi Tanszékének adjunktusa, az MTA Emberi Erőforrás Gazdaságtana Bizottság Munkaügyi Kapcsolatok Albizottságának társelnöke.

A rendezvény megtekintéséhez szükséges információk:
YouTube-link: https://www.youtube.com/channel/UCQn9xUBg0ybiPRfB2QM4QOA
Webex-link: https://magyarkozgazdasagitarsasag.my.webex.com/magyarkozgazdasagitarsasag.my/j.php?MTID=m838ac3f1f83effafb8f368b33db4c8b0
Meeting number: 2367 690 2726
Password: LabourMarket2022

A rendezvényt élőben streameljük az MKT YouTube-csatornáján.


Kapcsolódó link:

László Gyula és Sipos Norbert vitacikke a Munkaügyi Szemlében

 

Naptáramhoz adom: Outlook ● Google Calendar