Pénzügyi ösztönzők a zöld átmenet finanszírozásában – ezzel a címmel szervez kerekasztal-beszélgetést a Magyar Közgazdasági Társaság nemrégiben megalakult Monetáris Politikai Szakosztálya 2022. október 5-én, szerdán 17 óra 30 perctől a Budapesti Corvinus Egyetem Corvinus Faculty Clubjában (1093 Budapest, Fővám tér 8).

A beszélgetés résztvevői: Steiner Attila, a Technológiai és Ipari Minisztérium energetikáért felelős államtitkára; Kolozsi Pál Péter, a Magyar Nemzeti Bank jegybanki eszköztárért, devizatartalék és kockázatkezelésért felelős igazgatója; Sitányi László, a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány szakmai és gazdasági vezetője; valamint Zöldy Máté, a BME mérnöke. A résztvevőket Banai Ádám, az MNB jegybanki eszköztárért és devizatartalék-kezelésért felelős ügyvezető igazgatója, az MKT Monetáris Politikai Szakosztályának társelnöke köszönti.

A rendezvényen a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Kérjük az érdeklődőket, hogy a részvételi szándékukat szíveskedjenek legkésőbb október 3-án, hétfőn 16 óráig jelezni az office.mkt@t-online.hu címen!