A foglalkozási ártalmak csökkentése – ezzel a címmel szervez online konferenciát a Magyar Közgazdasági Társaság Munkaügyi Szakosztálya 2022. október 20-án, csütörtökön 14 órától a Webexen és az MKT YouTube-csatornáján.

A rendezvény előadói: Nagy Imre c. egyetemi docens, az Egészségügyi Szakmai Kollégium Foglalkozás-orvostan Tagozat elnöke (Foglalkozási megbetegedések Magyarországon) és Herberger Mónika, az Audi Hungaria Zrt. vezető egészségmenedzsere (Az Audi Hungaria foglalkozás-egészségügyi rendszere: milyen szerepet vállalhat az üzemorvosi szolgálat a vállalati célkitűzések megvalósulásában). Felkért hozzászóló: Kovács László, a Magyar Vegyipari, Energiaipari és Rokon Szakmákban Dolgozók Szakszervezeti Szövetségének alelnöke. A rendezvény moderátora: H. Nagy Judit, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki Kar Műszaki Továbbképző Központjának igazgatója, az Országos Munkavédelmi Bizottság szakértője.

A rendezvény megtekintéséhez szükséges információk:
YouTube-link: https://www.youtube.com/channel/UCQn9xUBg0ybiPRfB2QM4QOA/
Webex-link: https://magyarkozgazdasagitarsasag.my.webex.com/magyarkozgazdasagitarsasag.my/j.php?MTID=m06a52614f9bedf3d1c4494ef928190eb
Meeting number: 2360 806 8371
Password: Artalomcsokk2022

Naptáramhoz adom: OutlookGoogle Calendar