Termelékenység – hozzáadott érték. Ezzel a címmel szervez online szakmai konferenciát a Magyar Közgazdasági Társaság Munkaügyi Szakosztálya 2023. szeptember 7-én, csütörtökön 14 órától a Webexen és az MKT YouTube-csatornáján. A konferencia apropóját Boda Györgynek, a Budapesti Corvinus Egyetem emeritus docensének, a Boda & Partners Kft. managing partnerének, az MKT Munkaügyi Szakosztálya elnökségi tagjának és szerzőtársainak a Statisztikai Szemlében megjelent tanulmánya adja.

A konferencia kezdetét Boda György ismerteti a tanulmány főbb megállapításait, majd Szalavetz Andrea, a Közgazdaság- és Regionális Tudományi Kutatóközpont Világgazdasági Intézetének tudományos tanácsadója; Chikán Attila akadémikus, az MKT Gazdaságpolitikai és Gazdaságelméleti Szakosztályának tiszteletbeli elnöke és Telegdy Álmos, a Budapesti Corvinus Egyetem egyetemi docense (felkérve) osztja meg gondolatait a hallgatósággal. A beszélgetés moderátora Herczog László, volt szociális és munkaügyi miniszter, a Pénzügykutató Zrt. munkatársa, az MKT Munkaügyi Szakosztályának elnökségi tagja lesz.

A rendezvény megtekintéséhez szükséges információk:
YouTube-link: https://www.youtube.com/@magyarkozgazdasagitarsasag
Webex-link: https://magyarkozgazdasagitarsasag.my.webex.com/magyarkozgazdasagitarsasag.my/j.php?MTID=me63942ebc62bddc8f3a469cd55146cdf
Meeting number: 2361 225 7646
Password: Productivity2023

Naptáramhoz adom: OutlookGoogle Calendar