Lehetőségek és kihívások a környezeti-gazdasági számlák ökoszisztéma-számláinak hazai kialakításában. Ezzel a címmel szervez kerekasztal-beszélgetést a Budapest Corvinus Egyetem és a Magyar Közgazdasági Társaság Környezetgazdaságtani Szakosztálya 2023. november 8-án, szerdán 14 órától a BCE főépületének alagsori Corvinus Faculty Clubjában és a Teams alkalmazásban.

A rendezvény előadói: Graczka Sylvia, a Központi Statisztikai Hivatal Környezeti és Információ-statisztikai Osztályának vezetője; Kisné Fodor Lívia, az Agrárminisztérium Természetmegőrzési Főosztályának szakmai projektvezetője és Marjainé Szerényi Zsuzsanna, a BCE Fenntarthatósági Menedzsment és Környezetgazdaságtani Tanszékének egyetemi tanára. A beszélgetést Tormáné Kovács Eszter, a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Természetvédelmi és Tájgazdálkodási Tanszékének egyetemi tanára, a Magyar Közgazdasági Társaság Környezetgazdaságtani Szakosztályának elnökségi tagja moderálja.

A rendezvény a Microsoft Teams alkalmazásban is követhető lesz élőben, ezen a linken.

A rendezvényen a részvétel – a terem befogadóképességére tekintettel – előzetes regisztrációhoz kötött. Kérjük az érdeklődőket, hogy a részvételi szándékukat szíveskedjenek előzetesen jelezni a https://forms.gle/PHwXW9UVyUWxxPi86 linken elérhető űrlapon!