A magyar gazdaság 2024. évi, valamint középtávú makrogazdasági kilátásairól szervezi meg hagyományos előrejelzői fórumát a Magyar Közgazdasági Társaság (MKT) Gazdaságpolitikai és Gazdaságelméleti Szakosztálya 2024. január 25-én, csütörtökön 14 órától a Webexen és az MKT YouTube-csatornáján.

A fórum résztvevői: Baksay Gergely, a Magyar Nemzeti Bank közgazdasági és költségvetési előrejelzésekért felelős ügyvezető igazgatója, az MKT elnökségi tagja, a Versenyképességi Szakosztály elnöke; Palócz Éva, a Kopint-Tárki Zrt. vezérigazgatója, az MKT alelnöke; Tardos Gergely, az OTP Bank Nyrt. Elemzési Központjának igazgatója és ifj. Becsey Zsolt, az UniCredit Bank Hungary Zrt. vezető makrogazdasági elemzője. Bevezetőt mond és a beszélgetést moderálja: Madár István, a Portfolió.hu vezető elemzője, az MKT elnökségi tagja. A résztvevőket Halmai Péter akadémikus, az NKE és a BME egyetemi tanára, az MKT Gazdaságpolitikai és Gazdaságelméleti Szakosztályának elnöke köszönti.

A rendezvény megtekintéséhez szükséges információk:
YouTube-link: https://www.youtube.com/@magyarkozgazdasagitarsasag
Webex-link: https://magyarkozgazdasagitarsasag.my.webex.com/magyarkozgazdasagitarsasag.my/j.php?MTID=mca5d379d93984fc82410d099414a066a
Meeting number: 2367 675 3514
Password: Forecast2024

Naptáramhoz adom: OutlookGoogle Calendar