Immár a 41. alkalommal rendezi meg a Fiatal Közgazdászok Országos Találkozóját (FIKOT) a Magyar Közgazdasági Társaság (MKT) Ifjúsági Bizottsága 2024. október 11-én, pénteken 10 órától a Debreceni Egyetem Böszörményi úti Campusának Aulájában (Debrecen, Böszörményi út 138.). Az idei konferencia fókuszában a fenntarthatóság különböző aspektusai állnak.

A konferencia előadói és panelistái között ott lesz Bódis László, a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért felelős helyettes államtitkára; Hegedüs Éva, a Magyar Közgazdasági Társaság főtitkára, a GRÁNIT Bank Zrt. elnök-vezérigazgatója; Kandrács Csaba, a Magyar Nemzeti Bank alelnöke, az MKT fenntarthatósági Szakosztályának elnökségi tagja; Ács Barnabás, a Londoni Értéktőzsde fenntartható pénzügyekért és befektetésekért felelős igazgatója; Barcsa Lajos, Debrecen alpolgármestere (felkérve); Turcsán Tamás Péter startup-szakértő, a Pozi.io alapítója, az MKT Startup Szakosztályának elnöke és Szalay Rita, a PwC Magyarország fenntarthatósági szolgáltatásokért felelős igazgatója is.

A rendezvény délelőtt 10 órakor plenáris előadásokkal veszi kezdetét, délután pedig három panelbeszélgetést hallgathatnak meg a résztvevők a fenntartható pénzügyekről, a fenntartható városfejlesztésről és a fenntartható vállalkozásokról.

A konferenciát a terveink szerint élőben közvetítjük az MKT YouTube-csatornáján.

További információk, részletes program és regisztráció a FIKOT honlapján, ezen a linken elérhető!

Naptáramhoz adom: OutlookGoogle Calendar