A 2007 és 2013 közötti európai uniós fejlesztési időszak magyarországi eredményeit bemutató KMPG-GKI-tanulmányról szervez műhelybeszélgetést 2017. április 25-én, kedden 15 órától az MKT Közösségi Terében (Eiffel Palace Irodaház, H-1055 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 78.) az MKT Fejlesztéspolitikai Szakosztálya. A rendezvény egyúttal a szakosztály tisztújító közgyűlése is lesz.

A műhelybeszélget előadói a tanulmányt előkészítő szakértői munkacsoport vezetői: Vértes András, a GKI elnöke, László Csaba volt pénzügyminiszter, a KPMG partnere és Cserháti Gábor, a KPMG partnere. A tanulmány ide kattintva elérhető.

A rendezvényen tartja meg tisztújító közgyűlését az MKT Fejlesztéspolitikai Szakosztálya. A közgyűlés határozatképességéhez az szükséges, hogy a szakosztály 2016-ban tagdíjat fizetett tagjainak legalább a fele plusz egy fő jelen legyen. Határozatképtelenség esetén az ugyanott 15.30-kor megismételt közgyűlés a megjelentek számától függetlenül határozatképes.

A rendezvényen való részvétel a terem befogadóképességére való tekintettel regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy az érdeklődők a részvételi szándékukat szíveskedjenek 2017. április 23-ig előzetesen jelezni az office.mkt@t-online.hu e-mail-címen.