A kínai tőkebeáramlás humántőke-feltételei – ezzel a címmel tart szakmai rendezvényt a Magyar Közgazdasági Társaság Munkaügyi Szakosztálya, valamint a Nemzetközi Gazdaság Szakosztálya 2017. április 20-án, csütörtökön 15 órától a Budapesti Gazdasági Egyetem Lotz termében (Bp. V. kerület, Markó utca 29-31.).

A rendezvényen Sütő Zsanett, a Magyar Nemzeti Bank Renminbi Programjának projektvezetője Mi befolyásolhatja a kínai tőkebefektetések alakulását? címmel tart előadást. Ezt követően Fazekas Gábor, a Pécsi Tudományegyetem PhD-hallgatója tart előadást A humántőke színvonalának hatása a kínai tőkebeáramlásra Közép-Kelet-Európában címmel. A fórum moderátora Artner Annamária, az MTA KRTK Világgazdasági Intézet tudományos főmunkatársa.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, azonban a terem befogadóképességére való tekintettel regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy az érdeklődők a részvételi szándékukat szíveskedjenek 2017. április 18-ig előzetesen jelezni az office.mkt@t-online.hu e-mail-címen.