A PSZÁF ajánlásai a belső ellenőrzés részére

Dr. Nagy Henrik A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének Módszertani Főosztályvezetője tart előadást az MKT Ellenőrzési Szakosztályának szervezésében "Milyen ellenőrzési módszereket ajánl a PSZÁF a független belső ellenőrzés részére " címmel.Az előadásra és az azt követő vitára minden érdeklődőt szerettel várnak!

A PSZÁF ajánlásai a belső ellenőrzés részére

Challenges to the EU

Prof. Iain Begg a London School of Economics professzora tart előadást "Challenges to the EU: the reform of the Stability and Growth Pact and the questions of the EU budget" címmel az MTA IX. osztálya Pénzügytani Bizottságának meghívására a Corvinus Egyetemen. A Bizottság ülése nyilvános, szívesen látják a téma iránt érdeklődő szakembereket. Az előadás pontos [...]

Challenges to the EU2019-07-15T10:12:02+00:00

VIII. Ipar- és Vállalatgazdasági Konferencia Pécsett

A Magyar Tudományos Akadémia IX. Osztály Ipar- és Vállalatgazdasági Bizottsága "Gazdasági szerkezet és versenyképesség az EU csatlakozás után" címmel konferenciát rendez a Pécsi Tudományegyetemen. A konferenciára a Magyar Közgazdasági Társaság tagjait is várják.

VIII. Ipar- és Vállalatgazdasági Konferencia Pécsett

”Belső ellenőrzés és felügyelet”

A Magyar Közgazdasági Társaság Ellenőrzési Szakosztálya szervezésében Marsi Erika a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének Főigazgatója tart előadást "Belső ellenőrzés és felügyelet; közös érdekek illetve érdekellentétek" címmel. Az előadásra és az azt követő vitára minden érdeklődőt szerettel várnak!

„Belső ellenőrzés és felügyelet”

Angol nyelvű rendezvény az ICEG EC-vel

„Trends and Prospects in the Information Society: Hungary and the New Member States" címmel, külföldi szakértők részvételével rendez nemzetközi konferenciát az MKT és az ICEG EC. A tanácskozás támogatója az Informatikai és Hírközlési Minisztérium. A konferencia részvételi díja 16.500 Ft + áfa. (A kutatóintézetek és a minisztériumok dolgozói számára ingyenes!)

Angol nyelvű rendezvény az ICEG EC-vel

Laki Mihály – Szalai Júlia
szerzőpáros könyvbemutatója

A Magyar Közgazdasági Társaság Hajdú-Bihar Megyei Szervezete és a Debreceni Egyetem Közgazdaságtudományi Kara az MTA Debreceni Területi Bizottságával karöltve könyvbemutatót szervez. "Vállalkozók vagy polgárok? A nagyvállalkozók gazdasági és társadalmi helyzetének ambivalenciái az ezredforduló Magyarországán" című könyvét mutatja be a Laki Mihály - Szalai Júlia szerzőpáros.

Laki Mihály – Szalai Júlia
szerzőpáros könyvbemutatója

Logisztikai vitafórum

Logisztika - regionalitás - versenyképesség címmel rendez vitafórumot a Logisztikai Szakosztály. A nyitó előadást Szegedi Zoltán, a Szent István Egyetem c. egyetemi tanára, a Logisztikai Szakosztály elnöke tartja.A panelbeszélgetés résztvevői: Erdősi Ferenc akadémikus, Halm Tamás, Knoll Imre, Neubauer Katalin, Veres Lajos. Moderátor: Czinkos Pál. A vitafórumot Berényi János vezeti. A rendezvény 14 órakor kezdődik, és [...]

Logisztikai vitafórum

Az Európa Tervről Szombathelyen

A készülő II. Európa Tervről tart előadást az MKT Vas Megyei Szervezetének felkérésére Halm Tamás, a Nemzeti Fejlesztési Hivatal elnökhelyettese, az MKT főtitkára.Az előadás 15 órakor kezdődik.

Az Európa Tervről Szombathelyen

Dr. Simonyi Ágnes előadása

A Magyar Közgazdasági Társaság Hajdú-Bihar Megyei Szervezete rendezésében Dr. Simonyi Ágnes - Szociológus, Helyettes Államtitkár tart előadást "Emberi Erőforrás fejlesztés – Új megközelítésben" címmel, melyre minden érdeklődőt szeretettel várunk. Az előadást a Debreceni Egyetemmel és a Debreceni Akadémiai Bizottsággal közösen rendezi Hajdú-Bihar Megyei Szervezetünk.

Dr. Simonyi Ágnes előadása
Go to Top