Október 12-től, hétfőtől új helyen, az Eiffel Palace Irodaház (Budapest V. kerület, Bajcsy-Zsilinszky út 78.) első emeletén működik a Magyar Közgazdasági Társaság Országos Titkársága.

A számos hazai és nemzetközi építészeti díjjal kitüntetett, és a környezeti fenntarthatóságra is kiemelt figyelmet fordító, a Nyugati pályaudvar közvetlen közelében található irodaházban a Magyar Nemzeti Bank támogatásával kialakított, MKT-s közösségi térben nem csak a titkárság irodái kaptak helyet. A konferenciatechnikai eszközökkel felszerelt helyiség ugyanis alkalmas kisebb szakosztályi rendezvények, minikonferenciák, kerekasztal-beszélgetések, találkozók megszervezésére és lebonyolítására is. Sőt: a célunk az, hogy mielőbb az új honlapunkon keresztül élőben közvetítsük az itt zajló szakmai rendezvényeinket, előadásainkat.

A költözéssel az MKT Országos Titkárságának egyéb elérhetőségei nem változtak. Postacímünk továbbra is a következő: H-1245 Budapest, Pf. 1044. Telefon- és faxszámaink (06 1 331 6906 és 06 1 302 1798), valamint központi e-mail-címünk (office.mkt@t-online.hu) keddtől él ismét.