A digitális jegybankpénz térhódítása címmel jelenik meg Müller János és Kerényi Ádám esszéje a Hitelintézeti Szemle 2022. szeptemberi számának Jövőképünk rovatában. A cikkhez kapcsolódva a Magyar Közgazdasági Társaság és a Hitelintézeti Szemle panelbeszélgetést szervez – hibrid formában – 2022. október 5-én, szerdán 9 órától a Magyar Nemzeti Bank (MNB) budapesti, Krisztina körút 55. szám alatti konferenciaközpontjában, és a rendezvény élőben követhető lesz az MKT YouTube-csatornáján is.

A rendezvény kezdetén Müller János és Kerényi Ádám tart egy rövid bevezető előadást. Ezt egy panelbeszélgetés követi, a szerzők, valamint Csányi Péter, az OTP Bank Nyrt. vezérigazgató-helyettese, igazgatósági tagja, a Digitális Divízió vezetője; Szombati Anikó, az MNB digitalizációért és a fintech-szektor fejlesztéséért felelős ügyvezető igazgatója, valamint Kürthy Gábor, a Budapesti Corvinus Egyetem tanszékvezető egyetemi docense részvételével. A beszélgetést Virág Barnabás, az MNB alelnöke, a Hitelintézeti Szemle szerkesztőbizottságának elnöke, az MKT Versenyképességi Szakosztályának elnökségi tagja vezeti.

A rendezvényen a személyes részvétel – a terem befogadóképességére tekintettel – szigorúan előzetes regisztrációhoz kötött. Kérjük az érdeklődőket, hogy a részvételi szándékukat szíveskedjenek előzetesen jelezni a hitelintezetiszemle@mnb.hu címen, legkésőbb 2022. október 3-án, hétfőn 14 óráig. Jelentkezéseket csak a terem kapacitásáig tudunk fogadni.

Kapcsolódó dokumentum:
Müller János és Kerényi Ádám esszéje a Hitelintézeti Szemlében


Naptáramhoz adom: Outlook ● Google Calendar